Winkelwagen is leeg

Hondenvoeding

naar hondenvoer

Zoolicious Basic
Een 100% complete en uitgebalanceerde voeding voor de volwassen hond met een laag tot normaal energieverbruik. Met deze lichtverteerbare voeding houdt u uw hond op een gezond gewicht en in perfecte conditie. Deze knapperige brok zorgt voor een gezond gebit.
Zoolicious Basic is al verkrijgbaar vanaf € 17,50 per 10 Kg
 
Zoolicious Kip & Rijst
Een hoogwaardige en uitgebalanceerde premiumvoeding op basis van kip en rijst voor volwassen honden. Deze premiumvoeding voldoet aan de bijzondere voedingseisen van volwassen honden met normaal energieverbruik en houdt uw hond in optimale conditie. Ook ideaal voor honden met voedselallergie. en/of huidproblemen. Ook geschikt als juniorbrok.
Zoolicious Kip & Rijst is al verkrijgbaar vanaf € 21,50 per 10 Kg
 
Zoolicious Zalm & Rijst
Een hoogwaardige en uitgebalanceerde premiumvoeding op basis van zalm en rijst voor volwassen honden. Een gezonde huid en vacht is van groot belang voor het welzijn van uw hond. Voor meer gevoelige honden is het beter het aantal eiwitbronnen in de voeding zo laag mogelijk te houden. Zodat deze honden minder snel een overgevoelige reactie krijgen op hun voeding.
Zoolicious Zalm & Rijst is al verkrijgbaar vanaf € 28,50 per 10 Kg
 
Zoolicious Lam & Rijst Brokken
Een hoogwaardige premiumvoeding voor volwassen honden in de kracht van hun leven. Deze lichtverteerbare voeding is glutenvrij en hypoallergeen en heeft een positief effect op honden met spijsverterings- en vachtproblemen. Zoolicious Lam & Rijst is de meest poplaire brok.
Zoolicious Lam & Rijst is al verkrijgbaar vanaf € 24,50 per 10 Kg
 
Zoolicious Puppybrokken
Een hoogwaardige en uitgebalanceerde premiumvoeding voor pups vanaf 3 à 4 weken tot een leeftijd van 8 maanden (voor pups met een volwassen gewicht tot 30 kg). Met deze premiumvoeding zal uw pup gelijkmatig uitgroeien tot een gezonde, levenslustige hond.
Zoolicious Puppy is al verkrijgbaar vanaf € 25,50 per 10 Kg
 
Zoolicious Light/Senior Lam en Rijst
Een gezonde premiumvoeding speciaal voor oudere, te dikke honden en honden met neiging tot overgewicht. Ook ideaal voor honden met voedselallergie en/of huidproblemen. De extra toevoegingen in deze brok zorgen voor soepelere gewrichten.
Zoolicious Light/Senior is al verkrijgbaar vanaf € 28,50 per 10 Kg
 
Zoolicious Graanvrij (Premium)
Een graanvrije premiumvoeding voor volwassen honden van alle rassen. De graanvrije formule bevat alle voedingsstoffen met kip en aardappelen als eiwitbron die de dagelijkse voeding compleet maken.
Zoolicious Graanvrij(Premium) is al verkrijgbaar vanaf € 26,95 per 10 Kg
 

Kattenvoeding

naar kattenvoer

Zoolicious Kattenmix
Een 100% volledige maaltijd van licht verteerbare kattenbrokjes voor volwassen katten met een normale activiteit. Deze gevarieerde voeding bevat de optimale dagelijkse hoeveelheid eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen die bijdragen tot een goede gezondheid van uw kat.
Zoolicious Kattenmix is al verkrijgbaar vanaf € 12,95 per 5 Kg
 
Zoolicious Kat Premium
Een hoogwaardige en uitgebalanceerde voeding voor volwassen katten in de bloei van hun leven. Deze voeding dekt de optimale dagelijkse behoefte eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen die bijdragen tot een goede gezondheid van uw kat.
Zoolicious Kat Premium is al verkrijgbaar vanaf € 19,95 per 5 Kg

Zoolicious Kitten Premium
Een 100% hoogwaardige en uitgebalanceerde premiumvoeding speciaal voor jonge kittens om uit te groeien tot een gezonde, levenslustige kat. Dankzij een uitgekiende samenstelling met daarin zeer lichtverteerbare grondstoffen wordt het maagdarmkanaal van uw kitten ontlast en vermindert u hiermee de kans op spijsverteringsproblemen. Dankzij de kwaliteitsingrediënten heeft deze voeding een hoge verteerbaarheid en is het onnodig om grote hoeveelheden te voeren, wat leidt tot minder en stevige ontlasting. Premium Kitten Exclusive is door zijn hoogwaardige energiegehalte ook bijzonder geschikt voor drachtige en zogende katten.
Zoolicious Kitten Premium is al verkrijgbaar vanaf € 19,95 per 5 Kg

Zoolicious Kat light
Een uitgebalanceerde dieetvoeding voor volwassen katten met een verlaagde energiebehoefte, gesteriliseerde katten en katten met de neiging tot overgewicht. Premium Kat Light Exclusive helpt uw kat om de vetmassa en niet de spiermassa af te bouwen tijdens de gewichtsafname.
Zoolicious Kat light is al verkrijgbaar vanaf € 19,95 per 5 Kg
Ga naar boven